Tid Til Forsikring er stiftet af en lille kreds af forsikringskyndige og iværksættere. Tilsammen har vi en menneskealders erfaring med forsikringer, iværksætteri, IT, økonomi og markedsføring.

Tid Til Forsikring ApS
info@tidtilforsikring.dk
Gyngemose Parkvej 54 B, 6. th., 2860 Søborg
CVR-nr 37741493

Formålet med Tid Til Forsikring er at skabe mere gennemsigtighed på forsikringsmarkedet.
Vi har udviklet et værktøj, der gør det nemt for brugeren at få overblik over egne forsikringsbehov og de muligheder, der er på markedet.

Brugeren indtaster en række oplysninger, som vi bruger til at opstille et komplet forsikringsprogram. Forsikringsprogrammet kan tilpasses af brugeren på en enkel og overskuelig måde.

I den fuldt udbyggede version af Tid Til Forsikring kan vi udvælge de 3 forsikringsselskaber, der vil være mest relevant for brugeren af få tilbud fra. Vi kan indhente tilbuddene på brugerens vegne og opstille dem for brugeren, så det er let at sammenligne. Brugeren kan godkende et af tilbuddene og så sørger vi for resten.

Det hele er let, gratis og kan klares på 15 minutter.

P.t. har Tid Til Forsikring indgået samarbejdsaftale med et af Danmarks mest kundevenlige forsikringsselskaber om at give konkrete tilbud tilpasset brugerens behov.

Målet for Tid Til Forsikring er at indgå samarbejdsaftaler med alle danske forsikringsselskaber, så vi kan være med til at sikre det bedste match mellem forbruger og selskab.